fbpx

Häät

RAVINTOLA TÖÖLÖ

Häät

Kun haluat tehdä häistäsi ikimuistoiset, Ravintola Töölön upeat tilat tarjoavat säkenöivän näyttämön erityisille hetkille.

HÄÄT HISTORIAN LOISTEESSA

Järjestä häät Töölön sydämessä aivan Helsingin keskustan tuntumassa upeissa puitteissa. Ravintola Töölön tapahtumaravintola avaa ovensa tammikuussa 2021 vanhan Helsingin Kauppakorkean tiloihin. Juhlasalin kauniin arkkitehtuurin keskelle mahtuu viettämään väljästi suuremmatkin häät. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan, olisiko Ravintola Töölö teidän juhlapaikkanne?

1344204791-huge

Ravintola Töölön hääpakettiin sisältyvät upea juhlatila, herkullinen buffet-juhlamenu, tilan olemassa oleva esitys- ja äänentoistotekniikka ja naulakkopalvelut. Pakettiin kuuluvat myös parin toiveiden mukainen pöytämuoto, buffet-kalustus, valkoiset pöytäliinat, pöytätuikut ja valkoiset lautasliinat.

HINNOITTELU

Hääpakettimme on suunniteltu vähintään 80 hengen häille.
Pienemmille hääseurueille juhlat järjestyvät tunnelmallisessa ravintolasalissamme.

Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta ja 4–12-vuotiaat lapset puoleen hintaan,
kun he nauttivat saman menun kuin aikuiset vieraat.

Yöruoka, kukat, koristelut, juhlajuomat ja muut lisäpalvelut ovat tilattavissa myös kauttamme. Juhlatila on käytössä 9 tunnin ajan klo 24:00 asti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja järjestetään teidän unelmienne häät!  

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää tai saada tarjouksen tilaisuutesi järjestämisestä? Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 50 473 7277 / ravintolatoolo@kanresta.fi).

  • KK slash PP slash VVVV
  • :