fbpx

Häät

RAVINTOLA TÖÖLÖ

Häät

Kun haluat tehdä häistäsi ikimuistoiset, Ravintola Töölön upeat tilat tarjoavat säkenöivän näyttämön erityisille hetkille.

HÄÄT HISTORIAN LOISTEESSA

Järjestä häät Töölön sydämessä aivan Helsingin keskustan tuntumassa upeissa puitteissa. Ravintola Töölön tapahtumaravintola avaa ovensa tammikuussa 2021 vanhan Helsingin Kauppakorkean tiloihin. Juhlasalin kauniin arkkitehtuurin keskelle mahtuu viettämään väljästi suuremmatkin häät. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan, olisiko Ravintola Töölö teidän juhlapaikkanne?

1344204791-huge

Ravintola Töölön hääpakettiin sisältyvät upea juhlatila, herkullinen buffet-juhlamenu, tilan olemassa oleva esitys- ja äänentoistotekniikka ja naulakkopalvelut. Pakettiin kuuluvat myös parin toiveiden mukainen pöytämuoto, buffet-kalustus, valkoiset pöytäliinat, pöytätuikut ja valkoiset lautasliinat.

HINNOITTELU

Hääpakettimme hinta on alkaen 74,50 € / hlö.
Lisämaksusta on mahdollista saada pääruoka myös pöytiin tarjoiltuna. Hääpakettimme on suunniteltu vähintään 80 hengen häille.
Pyydäthän ystävällisesti tarjouksen pienemmälle henkilömäärälle.

Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta ja 4–12-vuotiaat lapset puoleen hintaan,
kun nauttivat saman menun kuin aikuiset vieraat.

Menuun voidaan lisätä viinipaketti alkaen 29,50€ / hlö. Viinipakettiin kuuluu 3 x 12cl puna- tai valkoviiniä sekä alkumalja.

Yöruoka, kukat, koristelut, juhlajuomat ja muut lisäpalvelut erillisen
hinnaston mukaan. Juhlatila on käytössä 9 tunnin ajan klo 24:00 asti.
Tämän jälkeen lisätunnit 250,00 € / h.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää tai saada tarjouksen tilaisuutesi järjestämisestä? Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 50 473 7277 / ravintolatoolo@kanresta.fi).

  • KK slash PP slash VVVV
  • :