fbpx

Lisäpalvelut

LUO TUNNELMAA LISÄPALVELUILLA

Haluamme helpottaa tilaisuutesi järjestelyjä. Ravintola Töölöllä on kumppaneita, joiden avulla tehdään teille upea tilaisuus.

Vieraiden on mukava saapua tilaisuuteen, kun he saavat kävellä taloon punaista mattoa pitkin ja ovea on avaamassa kaluunatakkinen ovimies. Kauttamme onnistuvat myös brändätyt narikkalaput halutuilla tekstillä / logolla.

OHJELMAKOKONAISUUDET

Olemme suunnitelleet valmiita ohjelmakokonaisuuksia toteutettavaksi asiakkaillemme yhteistyökumppanimme kanssa.
Räätälöimme kokonaisuudet aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Alla esimerkkejä toteuttavista Ravintola Töölön ohjelmakokonaisuuksista.

JAZZ-DUO

Vapauttaa tunnelmaa, toivottaa vieraat tervetulleeksi ja saa heidät viihtymään. Kokoonpanona esimerkiksi laulu-piano, laulu-kitara, kontrabasso-piano/laulu, piano-saksofoni/laulu, evergreen-melodioita, pop- musiikkia, jazzia, sis. 1-3 x 45 min musiikkia.

SIBELIUKSEN HELSINKI -ILLALLINEN

Mukaansatempaava Sibelius-illalliskonsertti esittelee säveltäjän tunnetuimpia teoksia viululle, pianolle ja sellolle. Musiikin lomassa kuultavat kiehtovat juonnot kuljettavat mukanaan Sibeliuksen ja taiteilijakollegoiden ajan Helsinkiin. Esiintyjinä Jussi Makkonen, sello ja juonto & Henrik Nissinen, piano. Kesto 2 x 20-30 min illallisen lomassa. Soveltuu erinomaisesti myös kansainvälisille vieraille.

TULISET TANGOT -ILLALLINEN

Kaihoisaa, tulista ja tunnelmallista argentiinalaista tangoa – Astor Piazzollan virtuoosinen ja henkeäsalpaavan kaunis teos Buenos Airesin Neljä vuodenaikaa viululle, sellolle ja pianolle sovitettuna. Kesto 4 x 10 min. Esiintyjinä Elisa Järvelä, viulu, Jussi Makkonen, sello & juonto ja Henrik Nissinen, piano. Ohjelmaan on mahdollista sisällyttää teemaan sopiva valaistus.


NELJÄ VUODENAIKAA-ILLALLINEN 

Unohtumaton Illalliskokemus, jossa jousikvartetti ja viulusolisti esittävät illallisen lomassa Vivaldin Neljä vuodenaikaa -teoksen, joka on klassisen musiikin ehkä tunnetuin ja rakastetuin teos maailmassa. Virtuoosisuutta, energiaa, rauhaa ja upeita melodioita. Kesto: 4 x 10 min. Ohjelmaan on mahdollisuus sisällyttää teemaan sopiva valaistus.

BILEBÄNDIT

4-6 muusikkoa: kun tanssijalka vipattaa ja tarvitaan menoa ja meininkiä – ohjelmassa vanhoja klassikkoja ja uusimpia hittejä.

JAZZBÄNDIT

3-6 muusikkoa: tyylikäs ja taidokas jazz-musiikki tuo tilaisuuteen tyyliä ja glamouria. Hillittyä lounge-tunnelmointia yhdistettynä menevämpiin jazz-kappaleisiin ja virtuoosisiin sooloihin.