fbpx

Musiikkibrunssit

Ravintola Töölön musiikin siivittämät Lauantaibrunssit

Ravintola Töölö tuo elävän musiikin siivittämät brunssit osaksi tarjontaansa. Lauantaisin toteutettavat elämykselliset brunssit tuovat artistikattauksellaan ja makuelämyksillään vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lauantaibrunssin menun sekä artistit löydät alta. 

Paikat täyttyvät nopeasti, tee pöytävaraus valitsemallesi lauantaille oheisesta painikkeesta klo 11.30.

Lauantaibrunssi on myös oiva lahjaidea, osta lahjakortti brunssille alta!
(Lahjakortti sisältää pöytävarauksen brunssille)

49,90 € / henkilö

Musiikkibrunssit katetaan lauantaisin 
Ovet avataan klo 11.30
Ensimmäinen musiikkiesitys klo 12.15 | Toinen musiikkiesitys klo 13.10
Brunssi päättyy klo 15.00

Laadukas ja yllätyksellinen brunssi odottaa vieraitaan!

Ravintola Töölön musiikkibrunssin aloittavat käsintehdyt karjalanpiirakat, rieskat ja juureen leivottu leipä, joista rakentuu leipäbaarimme kivijalka. Leipäbaarista makumatka jatkuu ravintolassa tehtyjen jogurttimoussen ja raaka-puurojen pariin, joita siivittävät erilaiset pähkinät, siemenet, granolat sekä hillot ja hillokkeet ja niin ikää marjat ja hedelmät omine yllätyksineen.

Pääruokana makuhermoja hemmotellaan brunssisuosikilla Shaksukalla, joka on saanut viimeistelyn Punkaharjun tateista ja matalalämmössä kypsennetyistä luomumunista. Kaveriksi Shakshukalle löytyy valinnan mukaan mallasta, pekonia tai merirapua sekä hollandaisekastiketta. Lisukkeiden virkaa toimittavat muun muassa grillattu sydänsalaatti-kuttucheddar sekä granaattiomenakastikkeella viimeistelty kukkakaalikvinoa.

Makeannälkää taltuttamaan brunssipöytää täydentävät erilaiset kakut, käsintehdyt vaahtokarkit, tuulihatut sekä marmeladit, leikattuja hedelmiä unohtamatta.

Jesse Kaikuranta | 26.3.2022

Upeaa tulkintaa nähdään kun The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut  Jesse Kaikuranta valloittaa tilan. Esiintymiset 2000–luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin. Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet. 

Kuva: Kalle Pyyhtinen

The Gin Mill Trio | 2.4.2022

Rockin’ bluesista 1940-1960 periodin soundeista päästään nauttimaan kun tilan ottavat haltuun The Gin Mill Trio. Yhtyeen musiikillinen missio on tehdä juurevaa mustaa musiikkia, jossa on räjähtävää energiaa.

Line-up: Petteri Karkkila – laulu & cocktail drums, Eero Vaajoensuu – soolokitara
ja Mika Liikari – kontrabasso. Pitkän linja roots-muusikot tunnetaan mm.
bändeistään The Barnshakers (Mika), SaraLee (Eero), Tuff Times (Petteri &
Eero)

Kuva: Jari Flinck

Con te partiro - Kevyesti klassista | 9.4.2022

Musiikkibrunssit aloittaa monipuolinen kattaus oopperaa, operettia, musikaalia sekä kevyttä klassista, argentiinalaista tangoa unohtamatta. Saamme nauttia myös virtuoottisista pianosooloista.

Upeaääninen oopperalaulajatar, sopraano Emilia Vesalainen-Pellas on loistanut Suomen Kansallisoopperan Oopperan kummitus – musikaalissa Madame Giryn roolissa. Hänen monipuolinen osaamisensa on vienyt häntä niin oopperan, operetin kuin musikaalinkin maailmaan.

Oopperalaulaja baritoni Riku Pelo on vieraillut solistina Suomen kansallisoopperassa säännöllisesti vuodesta 2010. Hän on laulanut oopperan lisäksi myös monissa musikaaleissa mm. Jyväskylän kaupunginteatterin Phantom-Pariisin oopperan kummitus – musikaalissa Kummituksen roolin.

Pianotaiteilija Esa Ylönen on virtuoottinen pianisti, joka on kotonaan niin klassisessa musiikissa kuin argenttiinalaisissa tangoissakin. Hän on tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa tohtorikoulutettavana syventyen Uuno Klamin tuotantoon.