fbpx

Musiikkibrunssit

MUSIIKIN SIIVITTÄMÄT LAUANTAIBRUNSSIT

Ravintola Töölö tuo elävän musiikin siivittämät brunssit osaksi tarjontaansa. Lauantaisin toteutettavat elämykselliset brunssit tuovat artistikattauksellaan ja makuelämyksillään vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lauantaibrunssin menun sekä artistit löydät alta. 

Paikat täyttyvät nopeasti, tee pöytävaraus valitsemallesi lauantaille oheisesta painikkeesta klo 12.00.

Lauantaibrunssi on myös oiva lahjaidea, osta lahjakortti brunssille alta!
(Lahjakortti sisältää pöytävarauksen brunssille)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BRUNSSIMENU

Ravintola Töölön musiikkibrunssin aloittavat käsintehdyt karjalanpiirakat, rieskat ja juureen leivottu leipä, joista rakentuu leipäbaarimme kivijalka. Leipäbaarista makumatka jatkuu ravintolassa tehtyjen jogurtti- ja rahkamoussen pariin, joita siivittävät erilaiset pähkinät, siemenet, granolat sekä hillot ja hillokkeet ja niin ikää marjat ja hedelmät omine yllätyksineen.

Pääruokana makuhermoja hemmotellaan brunssisuosikilla Shaksukalla, joka on saanut viimeistelyn Punkaharjun tateista ja matalalämmössä kypsennetyistä luomumunista. Kaveriksi Shakshukalle löytyy valinnan mukaan mallasta, pekonia tai rapua sekä hollandaisekastiketta. Lisukkeiden virkaa toimittavat muun muassa paahdettu broccoli, chili ja valkosipuli, grillaatu kesäkurpitsa, sitrus ja kvinoa sekä haudutettu purjo parmesanin ja rucolan kera.

Makeannälkää taltuttamaan brunssipöytää täydentävät manteli-appelsiinikakku, käsintehdyt vaahtokarkit, tuulihatut sekä marmeladit, maitosuklaapannacottaa unohtamatta.

MIKKO GUNU KARJALAINEN QUARTET 3.9.2022

Tällä musiikkibrunssilla kuullaan Soul Searchin’ -the story of Blue Note – toisin sanoen musiikkia jazzhistorian tärkeimmän levy-yhtiön kahdelta vuosikymmeneltä.
Blue Note -levymerkille levyttivät mm. Lee Morgan, Dexter Gordon, Art Blakey & the Jazz Messengers, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Joe Henderson, Freddie Hubbard ja Horace Silver. Musiikkia kuullaan 50- ja 60-luvun legendaarisilta jazzlevyiltä Gunun ja yhtyeen tulkitsemina. Gonna be HIP!
Artistikokoonpano: Mikko Gunu Karjalainen, trumpetti | Hector Lepé, kitara | Nathan Francis, basso | Ville Pynssi, rummut

Paikat täyttyvät nopeasti, tee pöytävaraus valitsemallesi lauantaille oheisesta painikkeesta klo 11.30.

49.90 € | hlö

NINA MYA TRIO 10.9.2022

Nina Mya (s. 1989) on palkittu suomalainen jazzlaulaja ja säveltäjä. Hän on julkaissut neljä albumia oman yhtyeensä kanssa: Flying Solo (2012), Our Time (2014), Closure (2016) ja Just Another Lonely Soul (2021). Lisäksi hän on äänittänyt ja esiintynyt vierailevana solistina niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, muun muassa Jukka Eskolan, Iiro Rantalan, Frank McCombin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. Mya on palkittu Pori Jazzin Vuoden Taiteilija 2012 -tittelillä.

Nina Myaa on ylistetty hänen teknisesti taidokkaasta ja vivahteikkaasta äänestään, vahvasta tulkinnallisuudestaan sekä afroamerikkalaisten perinteen kunnioittamisesta. Hän yhdistelee musiikissaan sielukkaasti jazzia, soulia ja gospelia, ammentaen vaikutteensa enimmäkseen 1950-, 60- ja 70-lukujen amerikkalaisista tyylilajeista. Uusimmalla Just Another Lonely Soul -albumillaan hän tuo esiin aiempaan poiketen soul-vaikutteensa, mutta jazz-elementit kuuluvat edelleen improvisoinnissa, harmonioissa sekä suomen ykkösrivin jazz-muusikoiden soitossa.