fbpx

ravintola

Ravintola Töölö ei ole mikä tahansa kortteliravintola – se on klassikko jo syntyessään. Helsingin vanhan kauppakorkean tiloihin rakennettu upea ravintola kutsuu nauttimaan kaikilla aisteilla. Keittiömme tarjoilee eurooppalaisen keittiön herkullisimpia klassikoita sopivasti tähän päivään tuotuna. Yllättävät modernit makuyhdistelmät ja laadukkaat raaka-aineet vievät sinut mennessään herkulliselle ruokamatkalle ja ympäröivä ravintolamiljöö tarjoilee mielenkiintoisia arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja upeaa suomalaista huippudesignia silmäniloksi.

AUKIOLOAJAT

MA – PE 11.00 – 14.30

Aurinkoinen terassimme ja sen ihastuttava lippakioski palvelevat alkaen aina säiden salliessa:

KE – TO 14.00 – 21.00 | PE – LA 14.00 – 23.00

 

LOUNAS

Ravintola Töölön tasokas lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.30. Tarjolla on päivittäin kolmen ruokalajin tarkoin valittu kokonaisuus tai kevyempi päivän annos. 

Á LA CARTE

Ravintolamme tarjoilee toinen toistaan herkullisempia annoksia muina aikoina. Huolellisesti valitut sesonginmukaiset raaka-aineet ja osaava henkilökuntamme loihtii tuo klassiset annokset tähän päivään ja yllättää uusilla makuyhdistelmillä. Viinikaapistamme löytyy laaja valikoima laatuviinejä täydentämään makuelämystä.

KESÄTERASSI

Pysähdy ihastuttavalle terassillemme nauttimaan virkistävistä kesäjuomista ja pikkupurtavasta. Kaunis klassinen lippakioski palvelee kesäterassimme asiakkaita läpi koko kesän. 

AUKIOLOAJAT

Ravintola Töölön terassi ja sen ihastuttava lippakioski palvelevat kesän ajan säiden salliessa:

KE – TO 14.00 – 21.00

PE – LA 14.00 – 23.00

 

PIKKUKABINETTI

Ravintolastamme on varattavissa upea ja valoisa kabinetti 6-8 hengelle. Tilassa voit järjestää joko kokouksen, neuvottelun tai  esimerkiksi yksityisen syntymäpäiväillallisen. Pyöreän pöydän ääressä nautitte seurueenne kanssa ravintolan pöytiin tarjoilemista herkuista kaikessa rauhassa.

Ota yhteyttä ja varaa kabinetti käyttöösi alla olevalla lomakkeella.

MUSIIKKIBRUNSSIT

Töölön suuren suosion saaneita musiikkibrunsseja järjestetään aina keväisin ja syksyisin muutamana lauantaina. Runsas ja monipuolinen brunssikattaus, Mimosat  ja korkeatasoinen livemusiikki takaavat viihtymisesi – tämä kannattaa kokea!

Seuraavat musiikkibrunssit tulevat syyskuussa 2022!

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää tai saada tarjouksen tilaisuutesi järjestämisestä? Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 50 473 7277 / ravintolatoolo@kanresta.fi)

  • KK slash PP slash VVVV
  • :