fbpx

ravintola

Ravintola Töölö ei ole mikä tahansa kortteliravintola – se on klassikko jo syntyessään. Helsingin vanhan kauppakorkean tiloihin rakennettu upea ravintola kutsuu nauttimaan kaikilla aisteilla. Keittiömme tarjoilee eurooppalaisen keittiön herkullisimpia klassikoita sopivasti tähän päivään tuotuna. Yllättävät modernit makuyhdistelmät ja laadukkaat raaka-aineet vievät sinut mennessään herkulliselle ruokamatkalle ja ympäröivä ravintolamiljöö tarjoilee mielenkiintoisia arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja upeaa suomalaista huippudesignia silmäniloksi.

AUKIOLOAJAT

MA – KE 11.00 – 14.30
TO – PE 11.00 – 21.00
LA 16.00 – 21.00

RAVINTOLA TÖÖLÖN JOULULOUNAS

Ravintola Töölössä virittäydytään joulun tunnelmaan herkullisella joululounaalla. Katamme joulupöytään yhdistelmän perinteisiä jouluisia makuja tuotuna tähän päivään. Helsingin vanhan kauppakorkean upea miljöö antaa puitteet ja tunnelman, jossa on hyvä virittäytyä kohti loppuvuotta.

TILAA RAVINTOLA TÖÖLÖN JOULUHERKUT KOTIIN!

Joulun kiirettä ja stressiä saa helpottaa luvan kanssa tilaamalla Ravintola Töölön ammattilaisten laadukkaista raaka-aineista valmistamia joululaatikoita. Tarjolla on perinteistä imellettyä perunalaatikkoa sekä porkkana- ja lanttulaatikkoa vaativampaankin makuun. Tilaa suosikkisi ennakkoon 15.12. mennessä ja nouda valmiit laatikot 22.12. klo 12-18 välillä lippakioskistamme.

Porkkanalaatikko 500g (L, G) 6,50 €
Lanttulaatikko 500g (L, G) 6,50 €
Imelletty perunalaatikko 500g (L, G) 6,50 €

PIKKUKABINETTI

Ravintolastamme on varattavissa upea ja valoisa kabinetti 6-8 hengelle. Tilassa voit järjestää joko kokouksen, neuvottelun tai  esimerkiksi yksityisen syntymäpäiväillallisen. Pyöreän pöydän ääressä nautitte seurueenne kanssa ravintolan pöytiin tarjoilemista herkuista kaikessa rauhassa.

Ota yhteyttä ja varaa kabinetti käyttöösi alla olevalla lomakkeella.

MUSIIKKIBRUNSSIT

Töölön suuren suosion saaneita musiikkibrunsseja järjestetään aina keväisin ja syksyisin muutamana lauantaina. Runsas ja monipuolinen brunssikattaus, Mimosat  ja korkeatasoinen livemusiikki takaavat viihtymisesi – tämä kannattaa kokea!

Seuraavat musiikkibrunssit tulevat jälleen alkuvuonna 2023.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää tai saada tarjouksen tilaisuutesi järjestämisestä? Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 50 473 7277 / ravintolatoolo@kanresta.fi)

  • KK slash PP slash VVVV
  • :