fbpx

ravintola

Ravintola Töölö ei ole mikä tahansa kortteliravintola – se on klassikko jo syntyessään. Helsingin vanhan kauppakorkean tiloihin rakennettu upea ravintola kutsuu nauttimaan kaikilla aisteilla. Keittiömme tarjoilee eurooppalaisen keittiön herkullisimpia klassikoita sopivasti tähän päivään tuotuna. Yllättävät modernit makuyhdistelmät ja laadukkaat raaka-aineet vievät sinut mennessään herkulliselle ruokamatkalle ja ympäröivä ravintolamiljöö tarjoilee mielenkiintoisia arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja upeaa suomalaista huippudesignia silmäniloksi.

LOUNAS

Ravintola Töölön tasokas lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.30.
Tarjolla on päivittäin kolmen ruokalajin tarkoin valittu kokonaisuus tai kevyempi päivän annos. 

AUKIOLOAJAT

MA – PE 11.00 – 14.30

 

MUSIIKKIBRUNSSIT

Töölön suuren suosion saaneita musiikkibrunsseja järjestetään aina keväisin ja syksyisin muutamana lauantaina. Runsas ja monipuolinen brunssikattaus, Mimosat  ja korkeatasoinen livemusiikki takaavat viihtymisesi – tämä kannattaa kokea!

Seuraavat musiikkibrunssit tulevat jälleen alkuvuonna 2023.

PIKKUKABINETTI

Ravintolastamme on varattavissa upea ja valoisa kabinetti 6-8 hengelle. Tilassa voit järjestää joko kokouksen, neuvottelun tai  esimerkiksi yksityisen syntymäpäiväillallisen. Pyöreän pöydän ääressä nautitte seurueenne kanssa ravintolan pöytiin tarjoilemista herkuista kaikessa rauhassa.

Ota yhteyttä ja varaa kabinetti käyttöösi alla olevalla lomakkeella.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää tai saada tarjouksen tilaisuutesi järjestämisestä? Täytä alla oleva lomake ja anna meidän huolehtia lopusta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme (+358 50 473 7277 / ravintolatoolo@kanresta.fi)

  • KK slash PP slash VVVV
  • :